تحلیل واژگان biblioshiny کتابخانه Bibliometrix در محیط برنامهنویسی R برای بررسی جنبه های مختلف واژگان انجام می شود. رابط گرافیکی biblioshiny امکانات علم علم سنجی در bibliometrix را فراهم می کند. علم سنجی برای تحلیل داده ها، براساس مصور سازی و ایجاد نقشه شبکه انجام می شود. در رابط Biblioshiny در کتابخانه Bibliometrix براساس ورودی های مقالات براساس پسوند bib یا csv می توان به تحلیل بیبلیومتریک پرداخت.
برای استفاده از کتابخانه Bibliometrix از خروجی سایت های WEB OF SCIENCE، SCOPUSو دیگر موارد استفاده می شود. همچنین می توان برای GOOGLE SCHOLAR از نرم افزار PUBLISH OR PERISH استفاده نمود. این نرم افزار همانند نرم افزار VOSviewer در زمینه علم سنجی و تحلیل های بیبلیومتریک، کاربرد زیادی دارد.
یکی از منوهای پرطرفدار در biblioshiny منوی document است. در این منو همان طور که در شکل مشخص شده است، قسمت اول به بررسی document، قسمت بعدی cited reference و در قسمت سوم به تحلیل word می پردازد.
براساس واژه جست و جو شده در پایگاه های اطلاعاتی، در قسمت اول most global cited documents که بیانگر بیشترین سایتیشن مقالات در جهان و most local cited documents که بیانگر بیشترین سایتیشن مقالات در منطقه خاص است. خروجی های مرتبط در شکل های زیر به ترتیب نشان داده شده است. به ازای هر شکل و نمودار، یک جدول مرتبط نیز در خروجی های تحلیل واژگان biblioshiny کتابخانه Bibliometrix در دسترس است.
براساس نمودارهای فوق و همچنین جدول های مرتبط، می توان روند بیشترین سایتیشن و ارجاعات مقالات در جهان و مناطق کوچک تر چگونه پیشروی داشته است.
در قسمت Most Local Cited References به بررسی بیشترین ارجاعات مقالات پرداخته شده است. Reference Spectroscopy نیز به بررسی روند استفاده از منابع پرداخته می شود.
در فسمت تحلیل word ابتدا در Most Frequent Words به بررسی بیشترین تکرار واژگان پرداخته می شود. واژه اصلی در این تحلیل smart city بوده است که در نمودار نیز ۴۰۰ بار فراوانی داشته است.
از تجلیل های جالب تحلیل واژگان biblioshiny کتابخانه Bibliometrix ایجاد ابر واژگان است. با قرار دادن اشاره گر موس،روی هر کلمه ویژگی های ان کلمه در مقالات مشخص می شود.
همچنین TreeMap یکی از خروجی های جالب تحلیل واژگان biblioshiny کتابخانه Bibliometrix است که درصد هر کلمه را به صورت جعبه های رنگارنگ مشخص می کند.
Word Dynamics به بررسی رشد هر واژه براساس سال می پردازد. هر واژه اصلی براساس یک رنگ مشخص در نمودار روند خود را نشان می دهد. در قسمت پایین شکل نیز رنگ مربوط به هر واژه مشخص می شود.